Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon transferleri kapsamında ABD’li guard Sydney Taylor ile anlaştı. Tecrübeli skorerden hücum katkısı bekleniyor.
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ABD’li guard Sydney Taylor’ı kadrosuna kattı. Kulüp, skorer kimliğiyle öne çıkan oyuncuyla anlaşmaya vardığını duyurdu.
Galatasaray, Sydney Taylor’ın hücumdaki etkinliği ve yüksek yüzdeli şutlarıyla takıma katkı sağlamasını bekliyor. Kulüpten yapılan açıklamada, Taylor’a sarı-kırmızılı forma altında başarılı bir sezon dileği iletildi.
Profesyonel kariyerine Kibirkstis Vilnius’ta başlayan 25 yaşındaki Taylor, Avrupa’da MB Zaglbie Sosnowiec ve WNBA’de Chicago Sky formalarını giydi. Taylor, devam eden WNBA sezonunda Chicago Sky ile çıktığı maçlarda 14.2 sayı, 1.5 ribaund ve 1.4 asist ortalamaları yakaladı.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap