Bükreş Üniversitesi Hastanesi, Mircea Lucescu’nun son sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Tomografi sonuçları ve teşhisler açıklandı.
Tecrübeli teknik direktör Mircea Lucescu’nun sağlık durumuna ilişkin Bükreş Üniversitesi Hastanesi’nden yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Lucescu’nun kapsamlı bir tomografi taramasından geçirildiği belirtildi.
Hastaneden yapılan açıklamada, tomografi incelemesinde çok sayıda iskemik serebral inme belirtisi ve pulmoner tromboemboli odakları saptandığı ifade edildi. Lucescu’nun hastanede multidisipliner ekibin gözetimi altında tutulacağı kaydedildi.
Romanya basınında yer alan haberlere göre, Mircea Lucescu’nun çoklu felç geçirdiği ve ciddi damar tıkanıklığı yaşadığı bilgisi paylaşıldı. Doktorların hastanın durumunu ayrıntılı olarak incelediği ve aileye bilgi verdiği bildirildi.
Daha önce Türkiye maçının ardından fenalaşarak hastaneye kaldırılan Lucescu, taburcu edildikten sonra yeniden rahatsızlanarak yoğun bakım ünitesine alınmıştı.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap