Fenerbahçe’nin defans oyuncusu Milan Skriniar, taşınma sırasında evinden yaklaşık 37 bin dolar çalındığını bildirdi. Olayla ilgili 5 nakliye çalışanı gözaltına alındı.
Fenerbahçe’nin defans oyuncusu Milan Skriniar, İstanbul’un Beykoz ilçesindeki evinde taşınma süreci sırasında yaklaşık 37 bin dolar değerinde para çalınması olayıyla ilgili polise ifade verdi. Olay, 9 Mart Cumartesi günü Beykoz’da bir sitede meydana geldi. Nakliye firmasıyla anlaşarak ev değiştiren Skriniar, taşıma işlemi tamamlandıktan sonra komodinin içindeki paranın kaybolduğunu fark etti.
Sabah saatlerinde başlayan ve öğleden sonra tamamlanan nakliye işleminin ardından Skriniar, evdeki komodinin içinde bulunan 26 bin dolar, 4 bin 400 euro ve diğer nakit paranın yerinde olmadığını tespit etti. Oyuncu, durumu fark etmesinin ardından nakliye firmasıyla yeniden iletişime geçerek çalışanları tekrar eve çağırdı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, o sırada evde bulunan nakliye firması çalışanlarını gözaltına aldı. A.E., B.A., C.Ü., E.O.Y. ve İ.Ü. isimli 5 şüpheli, Paşabahçe Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. İfadeleri alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
Milan Skriniar, polise verdiği ifadede, taşınma işinin sabah 11.00’de başladığını ve saat 16.30 civarında tamamlandığını belirtti. Oyuncu, toplamda yaklaşık 37 bin dolar civarında para çalındığını beyan etti. Polis, olayın aydınlatılması için sitenin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alırken, hırsızlıkla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap