Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO), 10-12 Nisan’da düzenleyeceği zirvede Türk Telekom, LCWaikiki gibi dev şirketleri ağırlayacak.
Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO), 111 yıllık köklü geçmişiyle 10-11-12 Nisan tarihlerinde Boğaziçi Mühendislik Zirvesi’ni (BMZ) düzenleyecek. Sektörün önde gelen firmaları Türk Telekom, LCWaikiki ve Ford Otosan’ın katılımıyla gerçekleşecek zirve, öğrencilere şirket sunumları, networking fırsatları ve staj imkanları sunmayı hedefliyor.
Katılımcılar, zirve kapsamında şirketlerin güncel çalışmalarını ve sektördeki konumlarını birinci ağızdan dinleme şansı bulacak. Ayrıca, kurulacak stantlarda şirket temsilcileriyle doğrudan iletişim kurarak akıllarındaki soruları yöneltebilecek ve potansiyel staj fırsatlarını değerlendirebilecekler.
Etkinlik, mühendislik öğrencilerine ve genç profesyonellere sektördeki gelişmeleri yakından takip etme, kariyer ağlarını genişletme ve gelecekteki iş imkanları hakkında bilgi edinme platformu sağlayacak. Türk Telekom, LCWaikiki ve Ford Otosan gibi dev şirketlerin katılımı, zirvenin niteliğini ve önemini artırıyor.
Zirveye katılım sağlamak isteyenler için bilet satışları devam ediyor. Etkinlikle ilgili daha ayrıntılı bilgilere Boğaziçi Mühendislik Zirvesi’nin resmi Instagram hesabı (@bogazicimuhendislikzirvesi) üzerinden ulaşılabiliyor. Katılımcılara etkinlik sonunda sertifika verilecek.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap