Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe başkanlık seçimi ve transfer vaatleri hakkında sert konuştu. Yıldırım’ın “ustalık dönemi” mesajı da dikkat çekti.
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe’nin başkanlık seçimi ve kulüplerin transfer politikaları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yıldırım, seçim süreci ve vaatler üzerine yaptığı değerlendirmelerle spor kamuoyunun gündemine oturdu.
Fenerbahçe’nin yeni başkanını belirlediği gün konuşan Yüksel Yıldırım, kulüplerin gerçekçi olmayan vaatlerle taraftarı kandırmasının ekonomik zararlara yol açtığını belirtti. Yıldırım, bu tür söylemlerin kulüplerin mali durumunu olumsuz etkilediğini vurguladı.
Yıldırım, “Fenerbahçe bugün başkanını belirleyecek. Boş vaatler vererek taraftarı kandırmak, kulüpleri zarara uğratıyor. Bu ekonomide taraftarı kandırmak hiç yakışmıyor insanlara.” ifadelerini kullandı.
Samsunspor Başkanı, seçim öncesinde dile getirilen transfer söylemlerini de eleştirdi. Gerçekleşmemiş transferlerin yapılmış gibi sunulmasının doğru olmadığını savunan Yıldırım, finansal kaynakların nasıl sağlanacağının önemine dikkat çekti.
Yıldırım, “Yapılmamış transferleri yapılmış gibi göstermek… Göreceğiz, bakacağız. O paralar nasıl bulunup ödenecek? Bakacağız. Devlet bunun neresinde olacak? Eğer devletimiz kulüplere yardım ediyorsa biz de sıraya girip isteyeceğiz. Açık ve net. Adalet herkese verilmeli.” şeklinde konuştu.
Yüksel Yıldırım, Türk futbolundaki geleceğine dair de iddialı mesajlar verdi. Kendi futbolculuk ve yöneticilik kariyerinde yeni bir döneme girdiğini belirten Yıldırım, daha etkili bir rol üstleneceğini dile getirdi.
Yıldırım, “Türk futbolunda masaya yumruğumu vurma dönemim geliyor. Benim çıraklık, kalfalık dönemim bitti. Artık ustalık dönemim başlıyor.” sözleriyle gelecek vizyonunu ortaya koydu.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap