Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’nun açılışında Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir araya geldi. Forumda yoğun diplomasi trafiği bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu 2026’nın açılışına katılarak diplomatik temaslarına başladı. Antalya Belek’teki NEST Kongre Merkezi’nde başlayan forumun ilk gününde Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile ikili bir görüşme gerçekleştirdi.
Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu’nun (TRT) “Global İletişim Ortağı” olduğu forum, Belek Turizm Bölgesi’ndeki NEST Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Forum, bugün ve yarın boyunca çeşitli devlet ve hükümet başkanlarını ağırlayacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın forum süresince bazı devlet ve hükümet başkanlarıyla ikili görüşmeler yapması bekleniyor. Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile yapılan görüşme, Erdoğan’ın konakladığı otelde gerçekleşti.
Görüşmede Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın hazır bulundu. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ve Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da heyette yer aldı.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap